Futbol

Pellegrini torna a prescindir de Guti per al derbi madrileny al Vicente Calderón

Manuel Pellegrini ha tornat a deixar Guti fora de la llista de convocats per al derbi madrileny d'aquest dissabte al Vicente Calderón. El tècnic xilè del Reial Madrid ha assegurat que el migcampista blanc no està castigat des de la discussió que van mantenir després de la humiliant derrota contra l'Alcorcón a la Copa del Rei i que la decisió de prescindir d'ell és només una qüestió tècnica. "Aquesta setmana Guti no va convocat, encara que aprofito per desmentir que tingui un càstig i que se l'hagi de treure", ha afirmat Pellegrini.

Actualitzat
Manuel Pellegrini ha tornat a insistir que no està castigat, però Guti s'ha tornat a quedar fora de la llista de convocats per al derbi madrileny d'aquest dissabte al Vicente Calderón. És la tercera vegada consecutiva que el migcampista blanc no entra en una convocatòria des que tècnic i jugador van discutir després de la derrota contra l'Alcorcón a la Copa del Rei.

El tècnic xilè ha insistit que la decisió de deixar Guti fora de la llista és només una qüestió tècnica, i considera que el jugador no està castigat.

L'Atlètic, deu anys sense guanyar un derbi a casa

Fa deu anys que l'Atlètic de Madrid no guanya un derbi a casa i la visita dels blancs aquest dissabte a la nit no coincideix, precisament, amb un gran moment de joc dels matalassers. Tercers per la cua, en zona de descens, veuen el duel madrileny simplement com una oportunitat de sumar tres punts, al marge del morbo que pugi suscitar el rival. Ja són fora de la Champions i creuen que ja és hora d'entrar de ple a la Lliga.

Serà el primer derbi tant per a Quique Sánchez Flores com per a Manuel Pellegrini que veu consternat com la lesió de Cristiano Ronaldo s'allarga cada dia més.

Sembla que Raúl, tot un expert en derbis -11 gols a l'Atlètic-, podria ser suplent, com ja va passar amb el Getafe i el Milan.

L'afer Ronaldo es complica


Qui no jugarà ni un minut el derbi madrileny serà Cristiano Ronaldo. El portuguès continua lesionat al turmell i per acabar-ho d'adobar s'està convertint en el centre d'una polèmica entre el Madrid i la federació portuguesa per culpa, precisament, d'aquestes molèsties. La lesió no evoluciona favorablement, i, tot i que de moment es descarta que hagi de passar pel quiròfan, la seva baixa es podria allargar quatre setmanes més. Això fa que el portuguès sigui dubte per al partit contra el Barça del 28 de novembre. En cas que jugués amb Portugal els darrers partits de classificació per al Mundial 2010 la guerra amb el Madrid obriria les portes a una crisi que podria acabar afectant el davanter.

Anar al contingut