Paula Badosa, en una imatge d'arxiu (EFE)
Tenis

Paula Badosa es torna a retirar lesionada, ara a Toronto

La begurenca cau en el debut contra Yulia Putintseva, del Kazakhstan (7-5, 1-0 i abandonament). Badosa s'ha retirat amb molèsties al bessó de la cama esquerra

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

Després d'haver arribat a les semifinals la setmana passada a San José, a Califòrnia, Badosa afrontava el WTA 1000 de Toronto amb la il·lusió de fer-hi un gran paper. La seva primera rival era assequible, almenys en teoria. La kazakh Yulia Putintseva havia cedit els dos partits anteriors amb Badosa --a Wimbledon l'any passat i a Miami aquest any-- sense guanyar ni un set en cap dels dos partits.

Però avui Badosa no ha tingut el dia. Malgrat tot, la begurenca ha dominat el primer set per 3 a 1 i 4 a 2 i ha estat molt a prop de posar-se 5 a 3. No ho ha aconseguit. Ha permès que Putintseva cregués en les seves opcions, i això ha estat fatal per als interessos de la número 3 del món. Falta de ritme, lenta de cames, imprecisa en molts dels seus cops i especialment desencertada amb el servei --ha comès fins a 6 dobles faltes-- Badosa ha acabat cedint el set per 7 a 5.

Aleshores l'ha atès la fisioterapeuta, que li ha fet unes fregues al bessó de la cama esquerra, aprofitant el descans del final del set. Però ni tan sols l'ha exhaurit. Badosa s'ha reincorporat molt ràpidament a la pista, fins al punt que ha hagut d'esperar Putintseva. La kazakh, 46 del món, ha guanyat el primer joc del segon set i Badosa ha dit prou.

Tercera retirada de Badosa aquest any per problemes físics (CCMA)

Ha decidit retirar-se, potser per no comprometre la seva participació a Cincinnati la setmana que ve i sobre tot a l'Obert dels Estats Units, que comença el 29 d'agost. La d'avui ha estat la tercera retirada del 2022 de la begurenca, després de les de Miami i Roland Garros.

La begueranca ha plegat quan perdia 5-7 i 0-1 (CCMA)

Badosa perdrà el tercer lloc del rànquing per la derrota d'avui, i podria caure a la cinquena plaça en funció del què faci la tunisiana Ons Jabeur, que és l'altra jugadora que podria superar-la.

Medvedev i Alcaraz, també eliminats

En la versió masculina de l'Obert del Canadà, que es juga a Montreal, avui han caigut els dos primers caps de sèrie. El rus Daniïl Medvédev ha perdut amb l'australià Nick Kyrgios (6-7, 6-4, 6-2). El murcià Carlos Alcaraz, el segon favorit, ha perdut amb el nordamericà Tommy Paul (6-7, 7-6 6-3). Alcaraz ha desaprofitat una pilota de partit en el desempat del segon set. La derrota podria fer caure Alcaraz al 6è lloc del rànquing --ara és el 4-- en funció del resultat que obtinguin aquesta setmana el grec Stefanos Tsitsipas i el noruec Casper Ruud.

ARXIVAT A:
Paula Badosa
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut