tenis

Paula Badosa, entre 3 i 5 setmanes de baixa per una lesió al soli

Els problemes musculars que la van obligar a retirar-se de Rolland Garros tampoc li permetran disputar el torneig de Berlín

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest dilluns s'ha posat nom a la lesió que va obligar Paula Badosa a retirar-se de Roland Garros en el seu partit de tercera ronda contra Kudermetova. La tenista de Begur estarà entre 3 i 5 setmanes de baixa per una lesió de grau 1 al soli de la cama dreta.

Aquest contratemps muscular és un trasbals en la preparació prevista per a Wimbledon. Badosa es perdrà el torneig de Berlín, que comença el 13 de juny, i és seriós dubte per disputar una setmana més tard un altre trofeu sobre gespa, el WTA 500 d'Eastbourne.

La cita del sud d'Anglaterra, que segueix tenint a la mítica Martina Navratilova com la més llorejada del seu palmarès amb 11 copes, arrenca el 20 de juny. S'intentarà que hi sigui l'empordanesa, que en l'anterior edició no va passar de la primera ronda després de caure davant la ucraïnesa Svitolina.

Retirada obligada de Roland Garros

Paula Badosa va retirar-se de Roland Garros per problemes musculars a la cama dreta. La tenista catalana va abandonar després de perdre el primer set per 6-3 i amb un 2-1 en contra en el segon set contra la rusa Veronika Kudermetova en la tercera ronda del Grand Slam.

La de Begur ja va queixar-se de problemes en el primer set, quan la seva rival va guanyar cinc jocs de manera consecutiva. En el segon set, Badosa no va aguantar més i va abandonar amb 2-1 en contra pels problemes musculars a la cama dreta.

ARXIVAT A:
Paula Badosa
Anar al contingut