Actualitat grana

Paco Flores, convençut que el Nàstic té plantilla suficient per salvar la categoria

Paco Flores ja és a Tarragona, on aquest matí ha estat presentat com a nou entrenador del Nàstic fins al 30 de juny. Flores prefereix no reforçar la plantilla en el mercat d'hivern i creu que l'equip està en condicions de sortir de la zona de descens. El tècnic barceloní ha anat per feina en el seu primer dia i s'ha marcat una agenda molt atapeïda. Per començar, s'ha reunit amb el cos tècnic per repartir funcions. Flores ha portat al Nàstic el preparador físic que ja va tenir a l'Almeria, Edu Ponts, fet que implicarà un canvi en la figura de Xavi Bartolo a l'organigrama.

Actualitzat

Faltaven pocs minuts per a dos quarts de deu del matí quan Paco Flores ha arribat a les instal·lacions del Nàstic per conèixer, de ben a prop, el seu nou club. Primer de tot s'ha reunit amb l'actual cos tècnic de l'equip per definir tasques. Flores arriba amb Edu Ponts i cal reestructurar responsabilitats. Després, ja amb el president, ha entrat al vestidor i ha estat presentat a la plantilla; era el seu primer contacte amb els jugadors. I tot seguit, davant d'una gran expectació, ha estat presentat oficialment als mitjans de comunicació. El tècnic s'ha mostrat molt convençut de tirar endavant l'equip, i ha explicat que un triomf seria el millor medicament per començar a curar els estats d'ànim.

Sense temps per a quasi res, s'ha canviat de roba i ha dirigit el seu primer entrenament. Ha estat una sessió dura; més de dues hores de treball, en primer lloc físic, i de rematades a porteria. I posteriorment, un treball més tàctic d'atac i defensa. En uns primers moments, Paco Flores s'ha mantingut al marge i ha deixat fer, però al cap d'una estona ha agafat les regnes de l'entrenament i ja ha demostrat el seu caràcter. El nou Nàstic comença a rodar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut