Actualitat grana

Luis César: "El meu cessament és una decisió coherent, amb sentit"

El fins ahir entrenador del Gimnàstic, Luis César Sampedro, ha comentat en el seu comiat davant dels mitjans que la decisió presa pel Consell és "lògica" i "coherent", i que espera que la seva marxa serveixi perquè l'equip reprengui la bona línia de resultats i surti de la zona de descens. En una improvisada roda de premsa, Luis César ha comentat que la decisió presa pel consell "és una decisió coherent, que té sentit". "Els entrenadors, quan no guanyem, se'ns ha de fer fora, i és el que ha passat." A més, el tècnic gallec ha explicat que "la decisió es pren sense parlar amb mi, però tampoc havien de fer-ho".

Actualitzat

Luis César no ha volgut entrar a valorar si hagués estat capaç de redreçar la situació. "Això ja no val la pena parlar-ho. Ja no sóc entrenador del Nàstic, així que no perdrem el temps sobre què podria haver fet", ha dit.

La situació de la destitució és nova per a aquest tècnic, només amb sis anys d'experiència com a entrenador. Malgrat tot, el de Villagarcía ha comentat estar "orgullós d'haver estat aquí dos anys". "Només tinc mostres d'agraïment, i amb l'afició, em trec el barret", ha explicat.

L'entrenador gallec no ha volgut entrar a valorar fins a quin punt ha influït en la mala ratxa de resultats la crisi institucional, i la seva mala relació amb el secretari tècnic, José Sicart. L'entrenador ha reconegut que "és un moment delicat i un està encara amb el xoc. Sempre he dit que algun dia me n'aniria del Nàstic o em farien fora. He dit als jugadors que cap amunt i cap endavant, que han de guanyar a Vila-real".

Sobre el seu periple al Nàstic, amb un setè lloc en la primera temporada, i un ascens en la segona amb un dels pressupostos més baixos de la categoria, César ha comentat que va arribar per treballar per un any i que al final les coses van anar bé en el segon. "He seguit un altre any i hem pujat a Primera. Així que no puc anar-me'n més que satisfet. El Nàstic el vam portar tots a Primera, el consell, els aficionats i la premsa. Hem viscut moments molt emotius, i estic molt orgullós d'haver estat aquí", ha conclòs.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut