Futbol

El Nàstic destitueix Luis César Sampedro després de la derrota contra el Mallorca

El consell d'administració del Nàstic ha destituït l'entrenador Luis César Sampedro després de la derrota contra el Mallorca en una reunió d'urgència que es va celebrar al Nou Estadi un cop acabat el partit. Tot i que el president, Josep Maria Andreu, havia assegurat en reiterades ocasions que Luis César no seria cessat, la mala marxa de l'equip grana, que només suma 5 punts en 12 jornades, i la mala imatge mostrada han provocat el relleu a la banqueta.

Actualitzat

Luis César Sampedro ja no és entrenador del Nàstic. El consell d'administració del club tarragoní el va destituir ahir, diumenge. Poc després de la derrota al Nou Estadi contra el Mallorca, el consell es va reunir a les oficines del club. La mala situació de l'equip, cuer de Primera, amb 5 punts en 12 jornades, ha convençut els directius per prendre la decisió. A partir d'avui, el segon entrenador, Quico Ramírez, i el preparador físic, Xavi Bartolo, es faran càrrec de l'equip de manera provisional. El director tècnic, Josep Sicart, començarà els contactes per buscar un nou entrenador.

El president, Josep Maria Andreu, que havia assegurat en reiterades ocasions que Luis César no seria cessat, va reconèixer que ha estat una decisió dolorosa, però que no li ha quedat cap més solució pel desencís mostrat per l'afició després d'una nova derrota al Nou Estadi que ha situat l'equip tarragoní com a nou cuer de Primera.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut