Barça

Ousmane Dembélé fa broma sobre la seva impuntualitat

El davanter del Barça ha estat actiu aquest matí a les xarxes socials i ha fet broma sobre els seus retards als entrenaments, a més de desmentir una informació publicada als mitjans

Actualitzat

Ousmane Dembélé provoca en les últimes setmanes tant titulars esportius com extraesportius i aquest dimecres ha tornat a ser protagonista a les xarxes socials. El davanter francès ha desmentit una informació que assegurava que li pagava 15.000 euros mensuals a un amic seu i més tard ha fet broma sobre les seves últimes impuntualitats:

Quan un seguidor l'ha "enviat a entrenar-se", el francès ha contestat amb un "demà" que ha provocat molts comentaris a Twitter.

A les bromes de Dembélé també s'hi han sumat dos futbolistes professionals com Benjamin Mendy i Marc Bartra. El francès, que ha coincidit diverses vegades amb Dembélé a la selecció, ha bromejat amb una imatge de Dembélé al llit sense fer cas al despertador.

Per la seva banda, Marc Bartra ha reaccionat a la notícia sobre el suposat sou que li pagava Dembélé al seu amic i ha assegurat que ell també era amic seu. Ousmane Dembélé, que va coincidir amb ell al Borussia Doutmund, ha contestat Barta amb un "per sempre".

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut