El moment en què Nani obre el marcador per a Orlando contra Minnesota (MLS)
Futbol internacional

Oriol Rosell jugarà la final de la lliga nord-americana de futbol amb l'Orlando

El seu equip, l'Orlando City, ha derrotat el Minnesota United en la semifinal de la competició. Rosell, fins ara, havia guanyat una Open Cup i una MLS Cup amb el seu anterior equip als Estats Units, l'Sporting Kansas City

El migcampista de Puig-reig Oriol Rosell tindrà l'oportunitat, dimarts que ve, d'afegir un nou títol al seu palmarès. El jugador bagenc s'ha classificat amb el seu equip, l'Orlando City, per disputar la final de l'MLS Is Back, el "playoff" que ha substituït el final convencional de la temporada a la lliga nord-americana i que es disputa en el mateix complex on s'ha reprès l'NBA, justament a Orlando. En la semifinal, l'equip del colombià Óscar Pareja ha derrotat el Minnesota United, que entrena l'exjugador de l'Espanyol Adrian Heath, també extècnic d'Orlando. Rosell ha disputat tot el partit, però el triomf l'ha liderat l'estrella de l'equip, l'ex del Manchester United Luis Carlos da Cunha "Nani", que ha firmat un doblet. El Minnesota ha donat emoció al duel amb un gol del nord-americà Mason Toye faltant només set minuts per al final, però Benji Michel (nascut a Orlando, però d'origen haitià) ha resolt el partit en l'afegit.

El rival de l'Orlando City a la final seran els Portland Timbers, de manera que qualsevol dels dos equips estrenarà el seu palmarès a la MLS en cas de triomf. El matx està previst per la matinada de dimarts a dimecres, a les 02.30, hora catalana.

Anar al contingut