Oriol Cardona i Marta Garcia es fan una abraçada en arribar a meta
Oriol Cardona i Marta Garcia s'han fos en una abraçada en aconseguir l'or (ISMF)
Skimo

Oriol Cardona i Marta Garcia, or en relleus mixtos a la Copa del Món a Suïssa

La Federació Espanyola de Muntanya (FEDME) es prepara per als Jocs Olímpics d'Hivern de Milà-Cortina d'Ampezzo. Davant d'aquest or de la parella formada per Cardona i Garcia, es pot replantejar la parella esportiva de Cardona en favor de la catalana

Redacció Esport3Actualitzat

Oriol Cardona ha canviat de parella esportiva en la prova de relleus mixtos a la prova de la Copa del Món celebrada a Villars-sur-Ollon, a Suïssa. La Federació Espanyola l'ha col·locat amb l'atleta Marta Garcia i l'aposta els ha sortit rodona: els catalans han aconseguit l'or.

 

Els relleus mixtos es componen de 4 relleus, en què els dos atletes han de completar cadascun dues vegades un recorregut (de dues pujades i baixades cada cop) fent dona-home-dona-home.
 


12 anys des de la primera medalla plegats

La primera medalla que van aconseguir Oriol Cardona i Marta Garcia la van aconseguir junts, com a adolescents, al 2011. Repetir aquest cap de setmanaha estat molt especial.

Oriol Cardona i Marta Garcia pujant per primer cop a un podi al 2012
Oriol Cardona i Marta Garcia (esquerra), pujant per primer cop a un podi al 2012 (Arxiu personal Marta Garcia)


Cardona feia parella fins ara amb Ana Alonso

La setmana passada a Boí Taüll, i com ha estat habitual les últimes temporades, Oriol Cardona va fer parella amb la granadina Ana Alonso, amb qui va aconseguir la medalla de plata.

Per la seva banda, Marta Garcia, juntament amb Iñigo Martínez de Albornoz, van haver de conformar-se amb la final B, tot i haver aconseguit el cinquè millor temps absolut a les classificatòries. La normativa que només una parella de cada país pot classificar-se per a la final A, on es lluita per les medalles, va fer que haguessin de renunciar al podi.

La Federació Espanyola de Muntanya (FEDME) es prepara per als Jocs Olímpics d'Hivern de Milà-Cortina d'Ampezzo. Davant d'aquest or de la parella formada per Cardona i Garcia, es pot replantejar la parella esportiva de Cardona en favor de la catalana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut