NBA

Oberto anuncia la seva retirada per problemes cardíacs 15 dies després de fitxar pels Blazers

Només 15 dies després de fitxar pels Portland Trail Blazers, Fabricio Oberto ha anunciat la seva retirada del bàsquet professional. Oberto, de 35 anys i or olímpic a Atenes 2004, va patir una arítmia cardíaca fa tres anys, quan jugava als San Antonio Spurs, i va haver de passar pel quiròfan. "He pres aquesta decisió perquè la meva salut i la meva família estan abans que el bàsquet", ha assegurat Oberto al web oficial dels Blazers. Coincidint amb aquest anunci, aquesta matinada els seus companys no li han pogut dedicar la victòria en el seu comiat en caure a la pròrroga contra els Oklahoma City Thunder per 106-107. Rudy Fernández, amb molèsties a l'esquena, no ha jugat ni un minut.

Actualitzat
Oberto va començar a patir problmes cardíacs fa tres anys, quan jugava als San Antonio Spurs, i el 5 de juny del 2009 es va sotmetre a una operació de cor. "Aquella data la recordo com si fos el meu aniversari", ha reconegut en diverses entrevistes. El seu compatriota i amic Manu Ginobili, amb qui va coincidir als Spurs, ha volgut deixar un missatge d'admiració a través de la xarxa social Twitter. "El gran Fabricio ha anunciat la seva retirada del bàsquet. Geni, l'esport i tots els que vam tenir el plaer de jugar amb tu el trobarem a faltar."

Oberto, que afrontava la seva sisena temporada com a professional a l'NBA, va signar a última hora pels Blazers com a reforç d'urgència per cobrir les baixes dels pivots Greg Oden i Joel Pryzbilla, tots dos amb greus lesions als genolls que els han obligat a passar pel quiròfan. El veterà jugador argentí ja va començar a sentir algun mareig durant el partit que el passat dimarts els Blazers van disputar contra els Bucks de Milwaukee i on només va poder jugar quatre minuts, els últims com a professional.

Rudy, inèdit en la derrota dels Blazers contra els Thunder

Rudy Fernández no ha jugat cap minut aquesta matinada en la derrota del seu equip a casa contra els Oklahoma City Thunder. L'aler mallorquí ha notat unes molèsties a l'esquena i finalment ha vist des de la banqueta com els seus companys perdien a la pròrroga contra l'equip liderat per Kevin Durant per 106-107. Durant i Russell Westbrook, tots dos amb 28 punts i 11 rebots, han trencat una ratxa de dues derrotes consecutives. Brandon Roy ha tingut a les seves mans el triomf per als Blazers però ha fallat el tir decisiu que hauria evitat la pròrroga.
Anar al contingut