Barça

Neymar hauria viatjat a Porto per passar la revisió mèdica amb el París Saint-Germain

Segons el diari "L'Équipe", el brasiler té previst anar aquest dijous a París per tancar l'acord amb el PSG, i fins i tot podria ser presentat dissabte, abans del primer partit de lliga de l'equip francès, contra l'Amiens, al Parc dels Prínceps

Actualitzat

Neymar ha tornat aquest dimecres al vespre cap a Barcelona procedent de Porto, on s'especula que hi hauria passat la revisió mèdica amb el París Saint-Germain, segons han informat diversos mitjans. És un pas més de l'estratègia que el futbolista brasiler i el seu entorn han dissenyat per canviar el Barça pel PSG, una estratègia que ha començat aquest dimecres al matí al comunicar al vestidor i a la directiva la seva decisió.

De moment, el Barça li ha replicat que no perdonarà ni un euro dels 222 milions de la seva clàusula de rescissió i li han recordat que només tenia permís per no entrenar-se, no per passar cap revisió mèdica amb un altre equip, motiu pel qual el club blaugrana podria aplicar alguna sanció disciplinària contra el futbolista brasiler.

Segons el diari "L'Équipe", Neymar té previst anar dijous a París per tancar l'acord amb el PSG, i fins i tot podria ser presentat dissabte, abans del primer partit de lliga de l'equip francès contra l'Amiens al Parc dels Prínceps. A partir d'avui les samarretes del Barça amb el seu nom són ja material de col·leccionista. De fet aquesta tarda, a la botiga oficial del club al Camp Nou ja les havien retirat. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut