Neymar en un entrenament recent del París Saint-Germain (@PSG_inside)
Futbol

Neymar entra en la convocatòria del PSG per al partit de Champions al camp del Borussia Dortmund

El brasiler, que s'ha perdut els quatre últims partits per lesió, vol trencar la seva malastrugança als vuitens de final de la Champions

Actualitzat

Després de perdre's els quatre últims partits del París Saint-Germain per una lesió intercostal, Neymar estarà en disposició de reaparèixer en el partit d'anada dels vuitens de final que l'equip parisenc jugarà aquest dimarts (21.00) al camp del Borussia Dortmund.

La presència de l'astre brasiler en la convocatòria confirma les paraules del tècnic, Thomas Tuchel, que divendres passat comentava: "estic segur que arribarà a Dortmund, però no estarà en la seva millor capacitat. Però ens ajudarà, això segur". La presència de Neymar és un afer gairebé d'estat per al PSG, que des que va ser adquirit pel fons d'inversió qatarià l'any 2011, s'ha posat com a objectiu entrar a l'elit dels grans clubs europeus, però que no aconsegueix arribar a les rondes decisives de la Champions.

El brasiler s'ha perdut els tres últims partits de vuitens de final que ha jugat el PSG per lesions greus en un peu, i l'equip va quedar eliminat l'any 2018 davant el Reial Madrid i l'any passat contra el Manchester United.  

A més de Neymar, tornen a la convocatòria Kylian Mbappé, Thomas Meunier, Presnel Kimpembe, Layvin Kurzawa i Pablo Sarabia, absents en el desplaçament de Lliga de dissabte a Amiens (4-4).

 

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut