Futbol

Natalia Arroyo, nova entrenadora de la Reial Societat femenina

Arroyo, actual seleccionadora catalana, firma per una temporada més una segona opcional. Gonzalo Arconada, el seu predecessor, li ha posat el llistó alt classificant la Reial per les dues últimes finals de la Copa de la Reina, una de les quals guanyada

Redacció Esport3Actualitzat

La periodista i entrenadora catalana Natalia Arroyo Clavell, de 34 anys, s'ha convertit aquesta tarda en la nova entrenadora de la Reial Societat de la Primera Iberdrola. La tècnica d'Esplugues ha firmat per una temporada amb una segona opcional pel conjunt donostiarra, sisè classificat en l'última lliga. Els objectius esportius determinaran si Natalia Arroyo passa un o dos anys a Sant Sebastià.

Arroyo era, des del 2014, la seleccionadora catalana absoluta femenina i també havia dirigit els combinats de les categories inferiors. Exjugadora del Barça i de l'Espanyol, la interrupció de la seva carrera futbolística per culpa d'una greu lesió va suposar l'inici de la seva carrera als mitjans de comunicació. Va debutar com a analista en un Espanyol- Rayo Vallecano retransmès per Televisió de Catalunya el 2007, i després de col·laborar en un bon nombre de mitjans, es va incorporar com a redactora del diari Ara i com a analista als diferents canals del grup audiovisual Mediapro, on ha comentat partits de LaLiga Santander i de l'últim Mundial femení.

A la Reial Societat, Natalia Arroyo substituirà Gonzalo Arconada, que ha estat tres temporades al capdavant de l'equip amb la Copa de la Reina del 2019, en què va derrotar l'Atlètic de Madrid, i la final de la mateixa competició aquest any, en què va ser golejat pel Barça.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut