Ral·li Dakar

Nani Roma guanya la dotzena etapa del Dakar i escala a la tercera posició a la general

Nani Roma ha guanyat la dotzena etapa del Ral·li Dakar i ha pujat fins a la tercera posició de la general. És la tercera etapa que s'adjudica el de Folgueroles en el Dakar d'aquest any. Aquest dijous, amb el seu Mini, ha estat el més ràpid entre Fiambalá (l'Argentina) i Copiapó (Xile), després de tres hores i mitja. A la general, Roma és tercer, a una hora i 31 minuts de Peterhansel, el líder.

Actualitzat
Nani Roma ha guanyat la dotzena etapa del Ral·li Dakar i ha pujat fins a la tercera posició de la general. És la tercera etapa que s'adjudica el de Folgueroles en el Dakar d'aquest any. Aquest dijous, amb el seu Mini, ha estat el més ràpid entre Fiambalá (l'Argentina) i Copiapó (Xile), després de tres hores i mitja. A la general, Roma ha superat Novitskiy i, ara, el català és tercer, a una hora i 31 minuts de Peterhansel, el líder.

En la jornada d'aquest dijous, Robby Gordon ha aconseguit el segon millor temps, a 4:18 de Nani Roma. Stéphane Peterhansel ha estat quart. A la general, el francès segueix manant. Giniel de Villiers és segon, a 50 minuts del líder.

En motos, Frans Verhoeven ha estat el vencedor. Una jornada en què el castellonenc Joan Barreda ha acabat tercer, a tres minuts de l'holandès.

El segon lloc ha estat per a Rubén Faria, a poc més d'un minut i mig de Verhoeven. Per la seva banda, Cyril Despres ha arribat en setè lloc i segueix líder de la general, amb 5:29 d'avantatge sobre Faria. El "Chaleco" López, que aquesta jornada ha estat cinquè, manté la tercera posició, a 13:40 del líder.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut