Ral·li Dakar

Joan Barreda guanya la desena etapa del Dakar, en motos, i Orlando Terranova, en cotxes

Joan Barreda ha guanyat la desena etapa del Dakar, en motos, que s'ha disputat entre Córdoba i La Rioja (l'Argentina). El castellonenc s'ha imposat amb un avantatge d'un minut i quinze segons sobre el francès Cyril Despres, que passa a liderar la general. En cotxes, el vencedor d'etapa ha estat Orlando Terranova. Nani Roma ha estat segon, a dos minuts i set segons de l'argentí. Stéphane Peterhansel ha estat tercer i segueix líder a la general.

Actualitzat
Joan Barreda ha guanyat la desena etapa del Dakar, en motos, que s'ha disputat entre Córdoba i La Rioja (l'Argentina). El castellonenc s'ha imposat amb un avantatge d'un minut i quinze segons sobre el francès Cyril Despres, que passa a liderar la general.

Despres té ara un 1:37 de marge a la general sobre el portuguès Ruben Faria, el seu company d'equip en KTM, que ha acabat els 357 quilòmetres de l'especial en setè lloc.

El "Chaleco" López ha arribat novè a més d'onze minuts de Barrera i manté la tercera posició a la general. Tot i això, el xilè ha cedit una mica de temps i es queda a 13:41 de Despres.

En cotxes, el vencedor d'etapa ha estat Orlando Terranova. Nani Roma ha estat segon, a dos minuts i set segons de l'argentí. Stéphane Peterhansel ha estat tercer i segueix líder a la general amb més de cinquanta minuts sobre el sud-africà Giniel De Villiers, que aquest dimarts ha estat quart.

Viladoms, abandona

Jordi Viladoms ha abandonat el Dakar després de trencar el motor de la moto. Les assistències no han pogut arribar al lloc on es trobava i, per tant, no l'han pogut remolcar.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut