Rafa Nadal ha estat molt superior. (Foto: Reuters)
Tenis

Nadal debuta amb un triomf, mentre que Granollers, Ramos i Montañés s'acomiaden de Montecarlo

Rafael Nadal no ha patit gens ni mica en el seu debut al Masters 1000 de Montecarlo per desfer-se de l'australià Marinko Matosevic per 6-1 i 6-2, i accedir així als vuitens de final del torneig, que es vol adjudicar per novena vegada consecutiva. En canvi, s'han acomiadat del torneig els catalans Marcel Granollers, Albert Ramos i Albert Montañés.

Actualitzat
Rafael Nadal no ha patit gens ni mica en el seu debut al Masters 1000 de Montecarlo, una de les pistes en què se sent més bé, per desfer-se de l'australià Marinko Matosevic per 6-1 i 6-2 en 62 minuts, i accedir així als vuitens de final del torneig, que es vol adjudicar per novena vegada consecutiva. En canvi, mala jornada per als tenistes catalans Marcel Granollers, Albert Ramos i Albert Montañés.

El txec Tomas Berdych, cap de sèrie número 4 del torneig, ha acabat amb les aspiracions del català Marcel Granollers, a qui s'ha imposat en segona ronda per 7-5 i 6-4 després d'una hora i 43 minuts de partit. La gran efectivitat en el servei i el millor control dels tirs llargs han estat fonamentals en la victòria del jugador txec, que ha sumat la seva tercera victòria sobre el català, amb qui es manté invicte. Berdych s'enfrontarà al guanyador del partit que enfrontarà Albert Ramos amb l'italià Fabio Fognini.

Albert Ramos ha caigut amb l'italià Fabio Fognini, per 6-3 i 7-5 en una hora i 36 minuts, mentre que Albert Montañés ha perdut amb el suís Stanislas Wawrinka, per 6-1 i 6-1.

L'austríac Jurgen Melzer, semifinalista fa dos anys, ha eliminat Nicolás Almagro per 6-4 i 6-2.

Djokovic pateix però passa ronda

El serbi Novak Djokovic ha patit per derrotar el rus Mijail Youznhy, que no li ha posat gens fàcil (4-6, 6-4 i 6-4) en dues hores i 14 minuts, per accedir als vuitens de final de Montecarlo. Youznhy ha arribat a dominar 0-4 en el primer set.

Andy Murray també ha passat ronda després de superar Roger-Vasselin per 1-6 i 4-6.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut