Triomf de prestigi per a Albert Ramos a Montecarlo. (Foto: Reuters)
Tenis

Albert Montañés, Albert Ramos i Marcel Granollers superen la primera ronda a Montecarlo

Albert Ramos ha donat la sorpresa en imposar-se al txec Radek Stepánek per un doble 6-3, en la primera ronda del torneig de Montecarlo, primer Masters 1000 sobre terra batuda de la temporada. Victòries també per a Marcel Granollers i Albert Montañés.

Actualitzat
El mataroní Albert Ramos ha donat la sorpresa en imposar-se al txec Radek Stepánek per un doble 6-3 en la primera ronda del torneig de Montecarlo, primer Masters 1000 sobre terra batuda. Ramos, procedent de la fase prèvia, ha sorprès l'actual número 46 del món, Radek Stepánek, i l'ha batut en una hora i tretze minuts, cedint un únic joc al servei al llarg de tot el partit i trencant el servei del txec fins en quatre ocasions.

Debut triomfant també per a Marcel Granollers, tot i que ha hagut de capgirar un set advers davant el romanès Victor Hanescu. Finalment, el barceloní s'ha imposat per 6-7 (8), 6-3 i 6-1. Granollers se les haurà en segona ronda amb el txec Tomas Berdych, cap de sèrie número quatre del torneig.

També ha guanyat Albert Montañés. El rapitenc ha derrotat el francès Gaël Monfils en tres sets, per 6-2, 2-6 i 6-4. El pròxim rival del català serà el suís Stanislas Wawrinka.

D'altra banda, Fernando Verdasco s'ha acomiadat al principi del torneig de Montecarlo en perdre davant l'australià Marinko Matosevic per 7-5 i 6-3.

Demà serà el torn de Rafa Nadal, que ja s'ha passejat pel Country Club firmant els primers autògrafs, abans de debutar precisament contra l'australià Marinko Matosevic. L'objectiu de Nadal a Montecarlo és convertir-se en el primer jugador que guanya nou vegades un torneig dels grans. Djokovic i Murray seran les seves principals amenaces.
Anar al contingut