Natació

Mireia Belmonte i Erika Villaécija, sense medalla als Europeus de Budapest

Als Europeus de natació de Budapest, les catalanes Mireia Belmonte i Erika Villaécija no han pogut pujar al podi. La badalonina no ha pogut reeditar el seu títol continental dels 200 estils i ha acabat cinquena amb un crono de 2.12,21. L'or ha estat per a l'hongaresa Hosszu, que amb 2.10,09 ha establert un nou rècord dels campionats. En la final dels 800 lliures, Villaécija ha acabat sisena amb un temps de 8.27,07, lluny dels 8.23,07 de la guanyadora, la danesa Friis. La basca Eider Santamaria ha acabat vuitena i última en aquesta final.

Actualitzat
Mercedes Peris, 4a en els 100 esquena

En la final dels 100 esquena femenins hi havia doble presència de nedadores espanyoles. La valenciana Mercedes Peris s'ha quedat amb la mel a la boca en acabar quarta, mentre que l'andalusa d'origen brasiler Duane da Rocha ha estat setena. La victòria ha estat per a la britànica Spofforth amb un temps de 59,80.

Marina Garcia, fora de la final dels 200 braça

La nedadora catalana no ha pogut classificar-se per a la final dels 200 braça. Garcia ha fet la desena millor marca de les semifinals amb un temps de 2.29,32.

Camille Lacourt, la gran figura dels campionats

El nedador francès (Narbona, 1985) ha estat l'autèntica sensació dels Europeus. Es va penjar l'or en els 100 esquena establint una nova plusmarca continental amb 52 segons i 11 centèsimes. I aquest dijous ha guanyat el títol europeu dels 50 esquena i, amb 24,07,  s'ha quedat a 3 centèsimes del rècord europeu i mundial del britànic Tancock, que ha guanyat la plata.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut