Takaaki Nakagami, en una imatge recent (Reuters)
MotoGP

Takaaki Nakagami domina la classificació MotoGP del GP de Terol i s'adjudica la "pole"

Oriol Llach EstrellaActualitzat

Onzena cita en el calendari de l'estranya temporada de MotoGP, totalment alterada per l'impacte de la pandèmia del coronavirus. Takaaki Nakagami ha dominat la sessió de classificació de MotoGP del GP Terol i ha fet la "pole" (1:46.882). El pilot japonès ha mostrat un dia més que el bon moment esportiu que està vivint no és casualitat. Mai abans havia aconseguit sortir des de la primera posició en una cursa de MotoGP.

Franco Morbidelli ha estat segon (1:46.945) mentre que la tercera posició se l'ha adjudicat Àlex Rins que presenta les credencials de cara al podi de la cursa d'aquest diumenge. Maverick Viñales no ha pogut passar de la quarta posició malgrat les excel·lents prestacions que havia exhibit prèviament a l'FP4. Pol Espargaró sortirà el novè amb la seva KTM mentre que Àlex Márquez continua progressant i ha signat una meritòria desena posició en una nova sessió classificatòria en què s'ha fet un lloc a la Q2. 

A la Q1, les dues places que donaven la possibilitat per lluitar per aconseguir la "pole position" se les han emportat Pol Espargaró i Johann Zarco. Aleix Espargaró s'ha quedat a les portes de passar a la Q2 però diumenge sortirà amb la seva Aprilia des de la tretzena posició. Qui no ha tingut el seu millor dia ha estat Andrea Dovizioso que amb la seva Ducati no ha pogut passar d'un més que discret dissetè millor temps.

 

Anar al contingut