Matheus Fernandes torna al Palmeiras
BARÇA

Matheus Fernandes: "El Barça no em va ni trucar per acomiadar-me"

El jugador del Palmeiras ha carregat durament contra la directiva del Barça per la manera com li van rescindir el contracte

Redacció Esport3Actualitzat

Matheus Fernandes ha tornat en escena després d'una entrevista concedida a Globoesporte, en què ha aprofitat per criticar la directiva del Barça per la manera com se li va rescindir unilateralment el contracte. L'actual jugador del Palmeiras ha repartit a tort i a dret, posant en relleu que la directiva ni tan sols es va dignar a trucar-li per comunicar-li que deixava de ser jugador del Barça.

"No sabia que m'havien acomiadat i, quan m'ho van comunicar, no m'ho vaig creure. Sortia de casa amb la meva dona i em va arribar un missatge del club preguntant-me si tenia el mateix correu electrònic. Els vaig dir que sí i aquí em va arribar. No ho entenia i ho vaig preguntar al meu gerent i al meu advocat, que em van confirmar el meu acomiadament."

Fernandes ha aprofitat per posar de manifest la "falta de professionalitat" de la directiva del FC Barcelona.

"Passat un temps va sortir el meu nom a la premsa. Mentrestant, amb el Barcelona no vaig tenir ni una conversa, res. Ni tan sols em van trucar per dir-me 'adeu'. No els hauria costat res, és molt poc professional per part seva. Va ser molt lleig."

En la primera aparició pública com a nou jugador del Palmeiras, el migcampista ha reconegut que "sempre havia desitjat jugar al Barça", però no ha amagat la seva decepció pel tracte rebut.

"Li vaig dir al director que no em tractaven com un jugador professional. Volia que em tractessin igual, tenir una presentació com la resta de fitxatges. Va ser molt molest."

I és que el jugador, per qui el Barça va pagar en el seu dia 7 milions d'euros, només va disputar 17 minuts a les ordres de Ronald Koeman.

Anar al contingut