Martin Braithwaite, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

Martin Braithwaite no pensa deixar el Barça tot i els advertiments del seu seleccionador

El davanter danès recorda que li queden dos anys de contracte amb el Barça i confia a "treballar fort" per revertir la falta de minuts

Redacció Esport3Actualitzat

Els senyals semblen clars, però Martin Braithwaite no es planteja deixar el Barça per tenir més minuts en un altre equip. El davanter danès ha tornat a la concentració de la selecció nòrdica després de més d'un any d'absència entre la lesió que va tenir i la poca presència que ha tingut a les alineacions del Barça.

I malgrat que el seleccionador, Kasper Hjulmand, ha avisat que de cara a la llista del Mundial només tindrà en compte els jugadors que siguin titulars habituals als seus equips, Braithwaite no s'ha donat per al·ludit en una entrevista al canal TV2 del seu país:

"No és una cosa en què hi pensi. Em queden encara dos anys de contracte al Barça. En el futbol mai se sap què pot passar, però jo estic molt tranquil. Treballaré fort de cara a la pròxima temporada i a veure què passa. Ara tinc moltes il·lusions posades en aquests partits, vull demostrar l'alegria i les ganes que tinc de jugar."    

Braithwaite es considera una "part important" de la selecció danesa, que va ser semifinalista de l'Eurocopa passada, i ha ressaltat que ell sempre té una actitud positiva.  

 

Anar al contingut