Tour de França

Mark Cavendish suma el seu quart triomf d'etapa amb una superioritat insultant

No té rival a l'esprint. Mark Cavendish ha aconseguit la seva quarta victòria d'etapa en el present Tour de França. El britànic ha tornat a demostrar una gran superioritat i fins i tot s'ha permès el luxe de girar-se, per veure on eren el seus rivals, abans de creuar la línia d'arribada a Bordeus. Contador manté els vuit segons d'avantatge sobre Andy Schleck. Samuel Sánchez continua tercer i Joaquim Rodríguez, setè. Aquest dissabte es disputarà la decisiva contrarellotge individual de 52 quilòmetres, que unirà les ciutats de Bordeus i Pauillac.

Actualitzat
El Tour s'acabarà decidint en la contrarellotge d'aquest dissabte, on Alberto Contador intentarà ampliar els vuit segons de marge que té sobre Andy Schleck. Aquest divendres no hi ha hagut canvis en les primeres posicions. En la divuitena etapa, amb presència dels actors Tom Cruise i Cameron Diaz, que estan en plena promoció de la seva última pel·lícula, el guanyador ha estat el britànic Mark Cavendish. El corredor de l'equip Columbia s'ha endut el triomf en un esprint a la ciutat de Bordeus. Cavendish, nascut a l'Illa de Man, té com a entrenador l'exciclista Erik Zabel, especialista en esprints.

Aquest dissabte, doncs, arriba el moment decisiu del Tour, però a ningú se li escapa que Contador és millor en les contrarellotges que Schleck i, que, per tant, té moltes opcions de sentenciar definitivament el que seria el seu tercer triomf a la ronda francesa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut