Moto3

Marcos Ramírez guanya la seva primera cursa de Moto3, a Catalunya, i Aron Canet és més líder

Han estat 20 voltes d'infart en què hi ha hagut canvis de líder constants i moltes caigudes. Fins a 12 pilots han estat lluitant per la victòria fins al final

Eva FríasActualitzat

El pilot andalús Marcos Ramírez ha aconseguit la seva primera victòria mundialista al Gran Premi de Catalunya en una cursa d'infart. Els pilots de Moto3 han protagonitzat una cursa amb moltes caigudes i un gran nombre de pilots han estat lluitant per guanyar.

El líder del mundial, Aron Canet, ha tornat a completar una estratègia perfecta, estudiant la situació i atacant en els últims instants. El valencià ha aconseguit finalitzar segon i es reafirma en el liderat del Mundial amb un total de 103 punts. El debutant italià Celestino Vietti tanca el podi, el seu segon de la temporada. 

El català Albert Arenas ha caigut després d'una acció incorrecta del "rookie" Can Oncu, que es troba sota investigació i podria ser sancionat. El guanyador de l'última cursa de Mugello, Tony Arbolino, ha hagut d'abandonar després d'experimentar problemes amb la seva moto. El mateix li ha passat a l'italià Lorenzo Dalla Porta, que ocupava la segona posició del campionat, a 3 punts del valencià Aron Canet.

El "poleman" Gabriel Rodrigo també ha caigut, juntament amb Darryn Binder, quan lluitava en les primeres posicions amb clares opciones de pujar al podi.

La categoria de Moto3 segueix sent la més igualada del Mundial i s'han proclamat set guanyadors diferents en les set curses disputades.

 

 

Anar al contingut