Tenis

Marcel Granollers derrota Gael Monfils en els quarts del Torneig de València (7-6, 3-6 i 6-4)

El català Marcel Granollers és el primer semifinalista del Torneig de València, després de derrotar el francès Gael Monfils, tercer favorit, en tres sets, 7-6, 3-6 i 6-4. Ni tan sols un 'top ten' com el francés ha pogut frenar la màgia de Granollers a València, un torneig en què l'any passat va ser finalista. Monfils s'enfrontava amb el seu tercer rival espanyol consecutiu en el torneig, però en aquest cas ha ensopegat amb un Granollers pletòric, amb una confiança absoluta en el seu joc. El tenista català Marcel Granollers jugarà una de les semifinals del torneig de València contra l'argentí Juan Martín del Potro. L'altra enfrontarà David Ferrer amb Juan Mónaco.

Actualitzat
També ha passat ronda David Ferrer, que en poc més d'una hora s'ha desfet de Nikolai Davidenko, en dos sets (6-3 i 6-4).

Djokovic i Federer avancen a Basilea

Novak Djokovic i Roger Federer han passat ronda al Torneig de Basilea. D'una banda, el serbi ha derrotat el xipriota Marcos Baghdatis, per 2-6, 6-2 i 6-3, en cent minuts de joc. En les semifinals, el serbi se les haurà amb el japonès Kei Nishikori.

Mentre que Federer ha derrotat el nord-americà Andy Roddick en dos sets 6-3 i 6-2. El suís s'enfrontarà ara amb el seu compatriota Stanislas Wawrinka.




NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut