Barça

Marc-André ter Stegen torna a una convocatòria del Barça

El porter alemany, operat a l'estiu, podria fer la seva reaparició aquest vespre (21.00) davant el Dinamo de Kíev

Redacció Esport3Actualitzat

Marc-André ter Stegen és la gran novetat de la convocatòria del Barça per rebre aquest vespre (21.00) el Dinamo de Kíev, en partit corresponent a la tercera jornada de la fase regular de la Lliga de Campions. El porter alemany està en blanc aquesta temporada, ja que es va operar del genoll el mes d'agost, tan bon punt es va acabar la temporada passada. El seu últim partit és, doncs, la dolorosa desfeta davant el Bayern de Munic (2-8) a Lisboa. 

Ter Stegen ha participat amb normalitat en els últims entrenaments i podria recuperar la titularitat a la porteria, si Ronald Koeman ho estima oportú. Neto, el seu substitut, havia ofert un bon rendiment sota pals fins que dissabte passat, davant l'Alabès, un error seu va costar el gol de l'equip basc i, al capdavall, un empat per al Barça. 

Per la resta, també destaca el retorn a la llista de Riqui Puig, que va ser descartat per Ronald Koeman en l'últim partit de Lliga davant l'Alabès. En canvi, del filial només ha citat el tercer porter, Iñaki Peña, i cau de la llista l'extrem Konrad de la Fuente. 

El Barça compta amb les baixes per lesió de Samuel Umtiti, Ronald Araujo i Philippe Coutinho

  

ARXIVAT A:
Ter Stegen
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut