Magnus Cort-Nielsen celebra la victòria a la quarta etapa de la París-Niça (EFE)
Ciclisme

Magnus Cort-Nielsen guanya la quarta etapa i Michal Kwiatkowski és el nou líder de la París-Niça

El ciclista polonès de l'equip Sky ha desbancat del liderat el velocista holandès Dylan Groenewegen i s'ha posat el mallot groc en una jornada de mitja muntanya que ha acabat amb la victòria del corredor danès de l'Astana

Actualitzat

Michal Kwiatkwoski és el nou líder de la classificació general de la París-Niça després de la disputa de la quarta etapa, de 212 quilòmetres de recorregut entre Vichy i Pelussin. El ciclista polonès de l'equip Sky ha desbancat del liderat el velocista holandès Dylan Groenewegen i s'ha posat el mallot groc en una jornada de mitja muntanya que ha acabat amb la victòria de Magnus Cort-Nielsen.

El danès de l'Astana ha estat el més fort dels integrants de la llarga escapada del dia i ha creuat victoriós la línia d'arribada amb set segons d'avantatge sobre el belga Thomas de Gendt i en 13 respecte a l'italià Giulio Ciccone. El gran grup amb els principals favorits ha arribat a 48 segons i Kwiatkwoski s'ha situat com a nou líder amb només cinc segons de marge sobre Luis León Sánchez i 10 sobre Philippe Gilbert.

Aquest dijous es disputarà la cinquena etapa, una contrarellotge individual amb un recorregut de 25,5 quilòmetres amb sortida i arribada a Barbentane, una jornada clau per establir diferències a la general.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut