Luis Suárez celebra un dels seus dos gols davant el Liverpool

Luis Suárez marca un doblet per fer campió de lliga el Nacional

L'exdavanter blaugrana ha estat decisiu en la victòria del Nacional davant el Liverpool en la final de la Lliga

Luis Suárez, als seus 35 anys, continua marcant diferències. L'exdavanter del Barça, amb un doblet, ha estat l'estrella de la final de la Primera Divisió de l'Uruguai, disputada aquest diumenge a l'Estadio Centenario de Montevideo entre el Nacional, el seu equip, i el Liverpool (1-4).

És el 8è gol  en 14 partits des que va tornar al Nacional, el seu club de sempre. A més ha donat tres assistències

El Nacional s'ha avançat al minut 49 amb un gol de l'exblaugrana, però el Liverpool ha empatat amb un gol de Thiago Vecino el 68'. Amb aquest resultat s'ha arribat al final del temps reglamentari, i el duel s'ha decidit a la pròrroga.

El Liverpool ha disputat el temps extra amb deu jugadors per l'expulsió de Federico Pereira per doble targeta groga, i no ha pogut fer res davant la pólvora del Nacional. Luis Suárez ha avançat de nou el Nacional al minut 96, i Emanuel Gigliotti (107' i 113') ha marcat un doblet que ha sentenciat el partit.