Luis Enrique, durant la roda de premsa d'aquest divendres
Barça

Luis Enrique: "Necessitem guanyar tots els partits"

El tècnic blaugrana afronta el derbi d'aquest dissabte davant l'Espanyol convençut que serà "un partit d'alta intensitat" i en què "caldrà controlar les emocions"

Actualitzat

Extracte de la roda de premsa de Luis Enrique prèvia al partit de Lliga Espanyol-Barça

Com espera l'Espanyol?: "El fet de ser un derbi ja implica un partit especial. No té cap importància la classificació. Serà un partit d'importància per als dos equips i d'alta intensitat."

Les reaccions de Màlaga: "No tinc ni interès ni ganes de pronunciar-me sobre això. No té res a veure amb el pròxim partit, que és l'únic que interessa ara."

La batalla al mig del camp serà clau?: "No ho limitaria només a una zona. Per guanyar un partit fora has de dominar diversos factors. Intentem dominar tant a casa com a fora. Nosaltres necessitem els 3 punts. Intentarem imposar el nostre joc independentment del nivell del rival."

Tornada de Neymar: "L'he vist molt bé i està a punt per competir demà."

Iniesta podrà jugar? "Demà ho veurem. Té unes molèsties i demà veurem si està a punt per anar convocat i jugar."

Ja no es fa la foto d'entrenadors. Per què? "No tinc interès a comentar aquest aspecte que no té res a veure amb els temes esportius. Ja en vam parlar a la primera volta."

André Gomes: "Com a entrenador he de reforçar al màxim els meus jugadors independentment que el seu nivell pugui pujar o baixar. Els desitjo a tots que continuïn millorant i aquest és l'objectiu."

És un partit clau? "Ara ja són claus tots. Ho era el del Bernabéu perquè era un rival directe, però ara ja ho són tots, és una obvietat, i amb el factor afegit de ser un derbi."

L'autocontrol de Neymar s'ha treballat? "Crec que és un especialista en aquestes jugades, perquè no hi ha jugador que rebi més faltes que ell. I l'han expulsat poc en la seva carrera. Crec que és especialista a controlar aquestes jugades. Demà serà vital controlar les emocions."

La sequera de Luis Suárez el preocupa? "Els números de Luis Suárez no s'han de relacionar només amb el gol, que és espectacular, però també amb molts altres factors. Que un jugador com ell tingui una sequera puntual em sembla una fotesa."

Gols fora de l'àrea: "És un dels recursos que intentem aprofitar sempre que en tenim l'ocasió. Nosaltres anem combinant els recursos. Després depèn de la jugada i les característiques de cada jugador."

Intensitat: "Intentarem sortir com hem sortit a cada derbi. Coneixent la dificultat del partit i centrant-nos en el que passa al camp."

Aleix Vidal pot arribar a la Copa? "Està molt bé, molt millor del que esperàvem, però sempre convé ser prudents. Va ser una lesió complicada."

Espera un partit difícil? "Tots fora de casa són difícils. Parlant d'un derbi segur que ho serà. Però intentarem sobreposar-nos. Haurem d'estar molt atents."

Es parla més de temes judicials que esportius: "Conec el que és aquest club i el que genera, i això passa i passarà."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut