Barça

Luis Enrique: "Hem de continuar disfrutant de Leo i valorant-lo, perquè és una cosa única"

L'entrenador del Barça ha valorat el partit del seu equip i ha elogiat la feina de Messi enfront de l'Espanyol

Actualitzat

Luis Enrique s'ha mostrat satisfet amb el rendiment dels seus jugadors: "Hem fet un partit molt complet. A l'inici costa més, perquè el rival arriba a totes les cobertures. I això dificulta les coses. En la segona part, el desgast ens ha generat la possibilitat de fer alguna transició i hem vist la millor versió dels nostres homes de dalt, especialment de Leo."

I ha valorat la bona trajectòria del seu equip en els darrers partits: "Sempre convé acabar amb bones sensacions. En els darrers partits hem estat en la bona línia. Ara tenim el repte de tornar a conquerir aquesta Lliga, i som optimistes davant d'aquest repte."

El seu elogi més clar, però, ha estat per a Messi: "Hem de continuar disfrutant de Leo i valorant-lo, perquè és una cosa única."

El tècnic del Barça també ha fet una valoració positiva de l'any, amb l'esperança de poder aconseguir títols en el tram final de la temporada. I ha deixat dit que Leo Messi, Piqué, Neymar i Suárez tindran vacances avançades i, per tant, no jugaran contra l'Hèrcules. "Amb els de davant sempre ho hem fet així, perquè estan subjectes a més viatges" ha explicat el tècnic blaugrana.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut