Espanyol

Quique Sánchez Flores: "El partit era relativament tranquil fins que Leo ha alterat l'ordre defensiu"

El tècnic perico està content amb el seu equip perquè ha donat la cara contra "els millors jugadors del món". També assegura que hi ha un abans i un després de la lesió de Diego López, que ha suposat un trasbals per a l'equip

Actualitzat

El tècnic de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, ha assegurat que "té molt valor el que han fet els nostres jugadors perquè han aguantat el tipus contra els millors jugadors del món". El tècnic blanc-i-blau, però, assegura que "he trobat a faltar contundència".

Per a Sánchez Flores "hi ha hagut un partit abans i després de la lesió de Diego López. Ha creat desconcert per a l'equip i després han començat a caure els gols" del Barça. Juguem contra els millors jugadors del món, des de fa molt temps i és una delícia veure'ls jugar", ha assegurat.

El que Sánchez Flores té clar és que "el partit era relativament tranquil fins que Leo ha alterat l'ordre defensiu". Messi i Iniesta "són els millors jugadors del món, junts, generant futbol, bellesa i espais, però els nostres jugadors ho han fet bé tapant-los". "Ens ha faltat control sortint cap a camp contrari i contundència", ha afegit.

Una de les imatges del partit és la salutació de Quique Sánchez Flores a Leo Messi al final del matx. "Li he donat l'enhorabona a Messi per la seva humilitat. El tiren, el peguen i no es queixa. Impressionant", explica el tècnic. "Tenim bon feeling", ha afegit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut