Bàsquet

L'Snatt's Sant Adrià i l'Spar Citylift Girona, representants catalans a la Copa de la Reina

En la seva primera temporada a la màxima categoria del bàsquet femení, l'equip de Sant Adrià serà un dels dos representants catalans a la Copa. L'altre, l'Uni Girona, ho farà com a cap de sèrie

Actualitzat

L'Snatt's Femení Sant Adrià s'ha classificat per jugar la Copa en la temporada d'estrena a la Lliga Femenina. Una espectacular primera volta, sobretot com a visitant (5 victòries i una sola derrota a domicili), ha permès a l'equip del Barcelonès Nord obtenir un dels sis bitllets disponibles. L'equip que dirigeix Fabián Téllez, necessitava guanyar, aquesta vegada a casa, contra l'Araski de Vitòria. I les jugadores violeta, han passat per sobre de les seves rivals, imposant-se per 78 a 47.

La Copa del 2018 es disputarà del 19 al 21 de gener a Saragossa. També hi serà, a més com a cap de sèrie, l'Spar Citylift Girona. Les gironines han derrotat aquest dissabte el Mann-Filter Saragossa per 59 a 74 i acaben segones la primera volta. El Cadí La Seu, en canvi, ha perdut a casa contra el Gernika (60-65) i queda fora de la Copa tot i arribar en aquesta última jornada amb alguna possibilitat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut