Salvatore Puccio és el nou líder del Giro.
Ciclisme

L'Sky guanya la contrarellotge per equips i Salvatore Puccio és el nou líder del Giro

L'Sky ha guanyat la segona etapa del Giro, una contrarellotge per equips de 17,4 quilòmetres de recorregut, i Salvatore Puccio és el nou líder de la classificació general. El conjunt britànic, liderat pel vigent campió del Tour, Bradley Wiggins, ha fet el millor temps amb un registre de 22 minuts i 5 segons, 9 segons millor que el Movistar Team, segon de l'etapa.

Actualitzat
Canvi de líder al Giro després de la disputa de la segona etapa, una contrarellotge per equips guanyada per l'Sky, l'equip de Bradley Wiggins, en teoria, el gran favorit per a la victòria final. L'Sky ha cobert els 17 quilòmetres i 400 metres de recorregut, a l'illa d'Ischia, en 22 minuts i 5 segons, i ha situat cinc dels seus homes al capdavant de la classificació general.

El segon equip classificat ha estat el Movistar Team, a 9 segons de l'Sky, tot i que ha cobert pràcticament tot el recorregut amb un corredor menys, per la lesió al genoll de Juanjo Cobo, i l'Astana ha estat tercer, a 14 segons. 

La nova 'maglia rosa' del Giro, encara que empatat a temps amb Wiggins i tres companys més, és l'italià Salvatore Puccio,  que ha desbancat del primer lloc Mark Cavendish. L'equip del velocista britànic, l'Omega-Pharma Quick Step, ha completat una mala crono i ha cedit 48 segons a la línia d'arribada. El gran beneficiat de l'etapa és Wiggins, que ha obert una escletxa de 14 segons d'avantatge sobre Vincenzo Nibali i 25 respecte a Ryder Hesjedal, dos dels seus grans rivals en la lluita per la victòria final a Milà.

Aquest dilluns es disputarà la tercera etapa, de 214 quilòmetres, entre Sorrento i Marina di Ascea, una jornada de mitja muntanya que Esport3 oferirà en directe.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut