Marc Gasol en una jugada del partit amb Blake Griffin. (Foto: Reuters)
NBA

Los Angeles Clippers derroten els Memphis Grizzlies (112-91) en el primer partit de la primera ronda de "play-off"

Aquesta matinada han començat els "play-offs" de l'NBA. I ha estat una estrena en què han ensopegat els Grizzlies (112-91), que en l'últim quart han espatllat la bona feina que havien fet durant els tres primers períodes contra els Clippers. Quan faltaven 10 minuts pel final, l'avantatge dels Clippers era de només un punt, però en 5 minuts, els Grizzlies han encaixat un parcial de 3 a 15 que els ha deixat fora del partit. Marc Gasol, tot i els 16 punts, no ha estat lluït en el llançament exterior i la sèrie es posa a favor dels Clippers, que jugaran també el segon partit a la seva pista de l'Staples Center.

Aquesta matinada han començat els "play-offs" de l'NBA. I ha estat una estrena en què han ensopegat els Grizzlies (112-91), que en l'últim quart han espatllat la bona feina que havien fet durant els tres primers períodes contra els Clippers.

Marc Gasol, tot i els 16 punts, no ha estat especialment brillant. 4 de 12 en els seus llançaments i només 2 rebots. Això sí, ha donat més assistències que ningú. Un total de 7. Chris Paul ha liderat l'anotació dels Clippers amb 23 punts i l'altra estrella de l'equip, Blake Griffin, més discret, només n'ha sumat deu.

Quan faltaven 10 minuts pel final, l'avantatge dels Clippers era de només un punt, però en 5 minuts, els Grizzlies han encaixat un parcial de 3 a 15 que els ha deixat fora del partit.

En la resta d'eliminatòries al títol els New York Knicks es van desfer dels Celtics amb 36 de Carmelo Anthony (85-78). I també col·loquen l'1 a 0 en la sèrie els Nuggets, que van guanyar els Warriors amb un bàsquet final d'Andre Miller (95-97), i els Brooklyn Nets, que van derrotar els Chicago Bulls per 106 a 89.