Rudy Gobert ha donat positiu per coronavirus i ha provocat la suspensió de l'NBA (Reuters)
Bàsquet

L'NBA se suspèn indefinidament després que un jugador ha contret el coronavirus

La competició de bàsquet més important ha abaixat la persiana temporalment mentre els Utah Jazz han quedat en quarantena

Actualitzat

L'NBA ha decidit de forma sobtada la suspensió de la competició, arran del positiu per coronavirus d'un dels seus jugadors. Tot i que l'organització de la competició no n'ha volgut revelar la identitat, els mitjans nord-americans coincideixen a assenyalar que es tracta del francès Rudy Gobert, dels Utah Jazz.

Aquest fet ha obligat a suspendre el partit dels Jazz a la pista dels Oklahoma City Thunder quan jugadors i públic ja estaven a punt per al xiulet inicial. Els jugadors han hagut de tornar als vestidors i la plantilla dels Jazz ha quedat en quarantena de forma immediata. També s'hauran de fer proves els jugadors de tots els equips que s'han enfrontat als Jazz en els últims 10 dies, entre els quals hi ha els Toronto Raptors de Marc Gasol.  

Davant aquesta situació, l'NBA ha decidit suspendre la competició fins a nou avís. Aquesta nit encara hi ha hagut temps per jugar 4 partits. Els 4 últims durant un temps indeterminat.  

 

ARXIVAT A:
NBACoronavirus
Anar al contingut