Les jugadores del Barça celebrant un gol en l'últim partit de Lliga, davant l'Eibar (EFE)
FUTBOL

El Barça vol resoldre l'eliminatòria de Champions a casa (16:30h, Esport3)

Després de guanyar els disset partits de Lliga que ha disputat, el Barça es retrobarà aquest dimecres amb la Champions per afrontar l'anada dels vuitens contra el Fortuna Hjorring danès, un rival del qual té poca informació per la diferència de calendaris

Imma Casares FerreiroActualitzat

Després de guanyar l'Eibar per 0 a 3 i continuar manant a la lliga Iberdrola, el Barça rebrà, aquest dimecres, el Fortuna Hjorring danès en el partit d'anada dels vuitens de la Champions. L'entrenador Lluís Cortés i la defensa Marta Torrejón han comparegut en roda de premsa per valorar el partit i el rival. El tècnic ha definit el partit al Johan Cruyff com a molt important. Pot semblar un tòpic però argumenta les seves paraules:

"Estem acostumades a jugar el partit de tornada a casa; en aquest cas no serà així, per tant hem d'aprofitar l'energia que ens donar jugar al Johan Cruyff per treure una bona renda. En aquest cas és molt important perquè seria molt arriscat, seria una temeritat anar a Dinamarca justetes perquè el camp i les condicions climatològiques ens poden anar en contra. Per tant, demà estem obligades a treure un bon resultat".

En aquest sentit, Lluís Cortés ha reiterat que "no encaixar et dona vida però marcar ens ha de facilitar la tornada".

Poca informació del rival. Aquest és un problema que s'han trobat els analistes del Barça i que explica Lluís Cortés:

"És difícil preparar el partit perquè mai hem jugat contra elles, perquè la seva competició ha estat aturada últimament i perquè hi ha hagut molts canvis en el seu mercat d'hivern. La diferència de calendaris fa que sigui difícil estudiar-les; per tant no ens podem relaxar per evitar sorpreses".

En una línia similar, Marta Torrejón també defensa la necessitat de no sortir a especular.

"No ens podem confiar, hem d'anar a marcar ràpid i, sobretot, hem de centrar-nos en nosaltres mateixes prescindint del rival que tenim davant. Estem molt tranquil·les, amb moltes ganes que torni la Champions i concentrades al 100 per cent".

El partit al Johan Cruyff començarà a les 16.45. Les blaugranes han guanyat els vint-i-quatre partits que han disputat en aquest escenari; és a dir, tots des de la seva inauguració. Demà buscaran la victòria número vint-i-cinc.

 

 

Anar al contingut