L'Inter sorprèn el Bayern a Munic en una gran segona meitat (2-3) i aconsegueix el bitllet per als quarts de la Champions

El campió continua viu. L'Inter va capgirar l'eliminatòria contra el Bayern (2-3) i ha accedit als quarts de final de la Champions. Després del 0 a 1 de Milà, Eto'o marcava al minut 4 i donava esperances als "nerazzurri". Però els bavaresos van fer dues dianes en 10 minuts, mitjançant Mario Gómez i Müller. Els homes de Van Gaal van perdonar la vida al seu rival i ho van acabar pagant. A la represa, els interistes van treure tot l'orgull, amb un immens Eto'o. Primer Sneijder i després Pandev, al 88, van fer realitat el miracle.

Louis van Gaal reia abans del partit, però no ho va fer tant en veure que la seva aposta per Breno i Van Buyten com a centrals es revelava equivocada tot just començar. Al minut 4, passada de Pandev cap a Samuel Eto'o i barraca. La vuitena del camerunès a la Champions, que igualava amb Messi, això sí, sortint des d'una posició de fora de joc. El Bayern hi va respondre tenint el control de la pilota, però amb moltes dificultats per crear perill. Al minut 9, Mario Gómez no va poder culminar una bona assistència de Franck Ribéry. I a l'altra banda, la defensa bavaresa continuava transmetent certa inseguretat.

Però el futbol és imprevisible, i qui va acabar cantant més, i permetent la tranquil·litat bavaresa, van ser el porter i la defensa de l'Inter. Un mal refús de Júlio César d'un xut de Robben, al minut 19, va permetre a Mario Gómez empatar en una posició inversemblant. El "teutó de Granada", com Messi i Eto'o, també va marcar 8 gols a la Champions, i va estar a punt de marcar el novè després d'una passada de Luiz Gustavo i d'una bona exhibició tècnica. I al 29, el 2 a 1. Assistència d'Arjen Robben, la desvia Lúcio i la pilota la recull Thomas Müller per superar Júlio César picant la pilota per sota.

El Bayern perdona

Amb el 2 a 1, el Bayern va disputar els seus millors minuts i va tenir un munt d'ocasions que li haurien permès, fins i tot, sentenciar l'eliminatòria. La més increïble, segurament, una en què lluita Mario Gómez i, per mil·límetres, Ranocchia aconsegueix impedir que Thomas Müller remati amb encert.

A l'inici de la segona part, l'equip de Van Gaal va semblar voler administrar l'avantatge. Durant el primer quart d'hora, va tornar a ser innocent en les seves aproximacions, però va tenir una última oportunitat per liquidar la sèrie amb una impressionant volea de Mario Gómez. Més impressionant, però, va ser l'aturada de Júlio César.

Primer Sneijder, després Pandev

Però el partit es va tornar a despertar de cop quan Wesley Sneijder, amb un xut després d'una assistència de Samuel Eto'o, va situar l'empat a 2 en el marcador. Tercer gol de l'holandès a la Champions, i justament el tercer gol era el que havia de buscar l'Inter, ja que el 2 a 3 classificava els de Leonardo. La va tenir Goran Pandev, amb una mitja volta al minut 66.

Louis van Gaal, com poden imaginar, ja no reia tant. I també la va tenir Sneijder en un xut al minut 80, però Pandev va tallar la trajectòria de la pilota. L'Allianz Arena va fer el silenci durant molts moments tement el pitjor, i el pitjor va arribar al minut 88. Eto'o va pispar la cartera a Breno i va fer una gran assistència que Goran Pandev va aprofitar enviant la pilota a l'escaire, cosa que va classificar l'Inter per als quarts de final d'una forma heroica.