El "Chicharito" Hernández classifica el Manchester United contra l'Olympique de Marsella (2-1)

El Manchester United va derrotar l'Olympique de Lió per 2-1 i s'ha classificat per als quarts de final de la Lliga de Campions. L'artífex de la victòria dels diables vermells va ser el mexicà "Chicharito" Hernández, autor dels dos gols dels d'Old Trafford. Els francesos no van perdre mai la cara al partit i van posar la por al cos dels de Sir Alex Ferguson quan faltaven vuit minuts per al final amb un autogol de Brown. Però el ManU va mantenir el cap fred i va poder celebrar el pas a la ronda següent.

Segons les estadístiques, cap equip francès ha guanyat a Old Trafford. I, al minut 5 de partit, "Chicharito" Hernández es va encarregar que es complís la tradició. Primer gol del Manchester United, que d'aquesta manera encarrilava la classificació. El partit d'anada va acabar amb empat a zero. D'aquest primer temps cal destacar una jugada en el 23, que acaba, un cop més, "Chicharito", però el seu cop de cap va acabar a les mans de Mandanda.

L'oportunitat següent va ser per a l'Olympique de Marsella. Minut 36. Cop de cap de Diawara, però la pilota se'n va desviada. Va ser, sens dubte, la millor ocasió dels francesos. Abans d'acabar la primera part, els anglesos van demanar un possible penal per caiguda de "Chicharito". L'àrbitre, l'espanyol Velasco Carballo, no va assenyalar res.

En la segona part, el domini va ser del costat de l'Olympique, però sense que això es traduís en cap gol. Al minut 3 de la represa, cop de cap de Gignac que atrapa Van Der Sar. Al 29, l'ocasió per empatar la va tenir Cheyrou a passada de Remy. Bona la intervenció del porter del United, Van der Sar. I tot seguit, com qui no vol la cosa, jugada d'atac del Manchester, passada de Giggs i gol de "Chicharito", el gran protagonista del partit. Tercer gol en la Champions. Abans només havia marcat contra el València a Mestalla. Semblava que els francesos no tindrien capacitat de reacció, però, vet aquí que, al 37 d'aquesta segona part, i a la sortida d'un córner, gol en pròpia porteria de Brown, en un intent d'evitar una rematada de Heinze. Emoció fins al final, amb un Olympique que va anar a totes sense més fortuna.