El Bayern es pren la revenja de l'Inter gràcies a un gol "in extremis" de Mario Gomez (0-1)

El Bayern de Munic s'ha tret l'espineta de la final de l'última Champions i, gràcies a un gol "in extremis" de Mario Gomez, va derrotar l'Inter per 0-1 en l'anada dels vuitens de final. Els de Van Gaal van fer un partit molt complet i van ensopegar amb la fusta fins a dues vegades, en rematades de Ribéry i Robben. Els italians van començar molt espessos, però van millorar a la segona meitat i Eto'o va disposar d'alguna bona oportunitat per avançar els de Leonardo. Però ja gairebé sobre el xiulet final Mario Gomez va aprofitar una pífia del porter Julio Cesar per fer el 0-1 i col·locar el Bayern prop dels quarts de final.

Nit de Champions i nit de pocs gols. Només un, el marcat pel Bayern, al Giuseppe Meazza, contra l'Inter. La primera jugada destacada va ser un possible penal a Eto'o que l'àrbitre no va assenyalar. Entrada del central Timoxtxuk, que Viktor Kassai deixa sense sanció. Era el minut 19. En els primers 45 minuts, les ocasions de gol van sovintejar en totes dues porteries, com una rematada de Ribéry, molt apagat tota la nit, que es va estavellar al travesser.

En la segona part, va ser Robben qui va provar punteria i la pilota es va tornar a estavellar al pal de la porteria de Júlio César. L'oportunitat més clara per als locals va ser una jugada d'Eto'o, que va refusar el porter Kraft, el millor del seu equip, i el posterior xut de Cambiasso, tot sol, se'n va anar als núvols. Finalment, el gol del Bayern, a un minut del final del partit. Xut de Robben, refusa malamant Júlio César i Mario Gomez, que pot haver sentenciat aquesta eliminatòria.