Alexia Putellas, Pilota d'Or 2021
Alexia Putellas, Pilota d'Or 2021
ESPORT3

L'èxit del futbol femení a la Pilota d'Or porta audiències rècord a Esport3

El canal Esport3 va fer el segon millor dia de la temporada

Actualitzat

L'interès dels espectadors per la gala de la Pilota d'Or s'ha reflectit en els resultats d'audiència dels programes esportius del dia del canal Esport3 i del seu portal esportiu esport3.cat. El canal Esport3 va fer el segon millor dia de la temporada, amb una quota de l'1,2%.(quan de mitjana els canals temàtics esportius es mouen amb una audiència del 0'5%). Això permet al canal Esport3 compartir el liderat del mes de novembre amb Gol dels canals temàtics esportius. 

La gala d'entrega dels Premis FIFA d'Or, que inclou les Pilotes d'Or a Alexia Putellas i Leo Messi, va tenir una audiència de 57.000 espectadors, una quota del 2,5%, i una d'acumulada de 206.000 espectadors.

El programa "Vaques sagrades", amb Anna Tarrés com a convidada, va fer el rècord de la temporada amb 61.000 espectadors, i una quota del 2,4%. I "Onze", també va fer el millor resultat de la temporada, amb una quota del 3,6% i 59.000 espectadors.

La transmissió de la gala de la Pilota d'Or també va tenir un seguiment massiu a través del mitjans digitals. 13.250 usuaris únics es van connectar a Esport3.cat i a la seva aplicació mòbil per seguir la gala: és l'emissió més vista en directe a Esport3 del mes de novembre i el canal Esport3 va aconseguir la millor dada diària del mes de novembre d'aquest any.

Esport3 i TV3 referma la seva clara aposta per l'esport femení i les seves protagonistes. El 9 de gener TV3 els dedicarà una nit temàtica, amb "El somni d'Alexia".

 

ARXIVAT A:
Pilota d'Or
Anar al contingut