Bàsquet

L'espectacular "buzzer beater" de Maxi Kleber per donar als Mavericks el triomf sobre els Lakers

Els Mavericks, que jugaven sense Luka Doncic, s'han imposat en l'últim sospir a uns Lakers sense LeBron James (110-111)

Redacció Esport3Actualitzat

Partit amb cert aire dramàtic al Crypto.com Arena de Los Angeles, entre dos equips sense les seves màximes estrelles. Tant LeBron James, pel bàndol local, com Luka Doncic, pel visitant, figuraven a la llista de baixes per a un Los Angeles Lakers-Dallas Mavericks amb certa transcendència. 

Els Mavericks han demostrat que han après a guanyar sense Doncic, una assignatura que tenien pendent i que semblen haver resolt després de la incorporació de Kyrie Irving. L'ex dels Nets ha fet 38 punts per uns Mavs que han arribat a tenir 14 punts de renda. Però els Lakers, liderats per Anthony Davis (26 punts i 10 rebots), han eixugat el desavantatge i han arribat més sencers al tram decisiu de partit. 

Davis, però, ha desaprofitat dos tirs lliures a falta de sis segons per al final que hauria donat 4 punts de renda als Lakers, i ha donat una opció als Mavs que aquests no han desaprofitat. Irving, molt marcat, ha sabut trobar Maxi Kleber sol al perímetre, i l'alemany, amb 0,2 segons al rellotge, ha tirat un triple guanyador espectacular.

El triomf permet als de Dallas pujar al sisè lloc de la Conferència Oest, l'últim que dona dret a la classificació directa, mentre que els Lakers es queden desens, en l'última posició que dona dret a jugar el play-in o desempat per ser a les eliminatòries, amb més de tres quarts de la fase regular liquidada.   

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut