Espanyol

L'Espanyol treballa al CAR de Sant Cugat i Pizzi vol reivindicar-se per anar al Mundial

L'Espanyol no jugarà fins dilluns; per tant, Javier Aguirre ha aprofitat aquesta setmana sense competició per passar una jornada al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat. En roda de premsa, ha parlat Pizzi, que va arribar com una incorporació estrella però que sap que haurà de fer un salt de qualitat per anar al Mundial del Brasil.

Actualitzat

L'Espanyol no jugarà fins dilluns; per tant, Javier Aguirre ha aprofitat aquesta setmana sense competició per passar una jornada al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat. És una pràctica que el cos tècnic programa quatre cops cada temporada, i aquesta és l'última, que els permet saber quin és l'estat físic de la plantilla.

Pizzi vol anar al Mundial

En roda de premsa, ha parlat Pizzi, que va arribar com una incorporació estrella però que sap que haurà de fer un salt de qualitat per anar al Mundial del Brasil. "Jo vull jugar tots els minuts, sempre, com qualsevol futbolista. Desitjo ser un dels elegits de Paulo Bento. A San Mamés vaig quedar satisfet de la meva actuació i ara vull seguir en aquesta dinàmica. Segur que sorgiran les oportunitats i he d'estar preparat per aprofitar-les", ha comentat.

Héctor Moreno, convocat amb Mèxic

Qui té molts números per ser a la gran cita de l'estiu és Héctor Moreno. De moment, el central ja ha entrat a la convocatòria per a l'amistós Mèxic-Nigèria del 5 de març.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut