Futbol

L'Espanyol regala el carnet de soci 2020-21 i torna el 20 per cent als abonats

Hi ha diferents vies per recuperar els diners dels partits que no es podran veure presencialment a l'estadi

Imma Pedemonte SaranyanaActualitzat

L'Espanyol ja ha decidit com compensar els seus socis. Pels partits que es perden de la recta final de la temporada i pels que tampoc veuran a partir del setembre. Les autoritats sanitàries ja han avisat que durant el 2020 serà molt difícil poder anar als camps de futbol presencialment. D'aquí el gest del club blanc-i-blau, que ha decidit regalar els carnets de socis de la pròxima temporada.  Els 27.883 socis rebran gratuïtament el carnet de soci, com explica a la seva pàgina web l'Espanyol.

Pel que fa als abonats, se'ls retornarà un 20 per cent pels 6 partits que es perden del que queda de la temporada actual, perquè es jugaran a porta tancada. Aquest retorn es podrà aconseguir per diferents vies. Descomptar aquest 20 per cent de l'abonament de la pròxima temporada, utilitzar-lo a les botigues oficials del club, bescanviar-lo per 12 entrades per veure partits presencialment o aconseguir el retorn en metàl·lic en el cas que el soci estigui en situació d'atur actualment.

La pròxima campanya de renovació d'abonaments es plantejarà al setembre, quan ja se sàpiguen dates i condicions de la temporada 2020-21.

 

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut