Espanyol

L'Espanyol perd per 1 a 0 contra l'Alcorcón, però és campió de Lliga per l'empat del Mallorca

L'Espanyol ha fet un mal partit al camp de l'Alcorcón, han jugat sense ànima i han perdut per 1 a 0; l'empat del Mallorca al camp de la Ponferradina fa que els blanc-i-blaus siguin campions de Lliga

Imma Casares FerreiroActualitzat

Partit amb molt en joc al Municipal de Santo Domingo entre l'Alcorcón d'Anquela i l'Espanyol de Vicente Moreno. La guerra de l'Alcorcón era la salvació; la de l'Espanyol, quedar campions de Segona. Els dos equips s'han enfrontat sota una premissa: l'equip que guanya aconsegueix el seu objectiu.

L'Espanyol ha presentat un onze inèdit amb Raúl de Tomás titular després de quatre partits; el lateral dret del filial, Omar, ha estrenat titularitat i també Pol Lozano.

RDT buscava el Pitxitxi i, per tant, el gol. Al minut 9 s'ha quedat ben a prop de sumar el 24 a la Lliga. Els blanc-i-blaus han dominat en els primers minuts. i a assistència d'Embarba, a Dimatà li ha sortit un xut desviat per ben poc. Al minut 24, una errada de l'Espanyol ha estat mal resolta per Juanma en la que ha estat la primera ocasió de l'Alcorcón. L'1 a 0 ha arribat al minut 33. A centrada d'Ojeda, Hugo Fraile ho ha tingut molt fàcil per superar Diego López en una jugada molt mal defensada per l'Espanyol. Abans del descans, Pol Lozano ha buscat el gol amb un xut desviat per sobre del travesser.

Mals minuts finals de la primera part de l'Espanyol i molt mala segona part en què els blanc-i-blaus no han guanyat cap duel, no han sabut trobar espais per generar perill i no han sabut treure profit dels nervis d'un Alcorcón en plena lluita per salvar la categoria. Ben poca cosa en el segon període més enllà d'una rematada de David López que ha sortit desviada en el minut 83. La mala imatge i el trist comiat a Segona no han impedit als jugadors de Vicente Moreno acabar com a campions de Lliga i a RDT acabar com a pitxitxi de la categoria amb 23 gols.