Imatge de l'Espanyol-Vila-real
Espanyol

L'Espanyol es personarà com a acusació contra l'agressor de dos aficionats a l'RCDE Stadium

El club blanc-i-blau ha informat en un comunicat oficial que la persona agressora no és sòcia de l'entitat i no podrà accedir a les instal·lacions esportives. L'aficionat agredit explica la seva versió dels fets

Actualitzat

L'Espanyol ha fet un segon comunicat oficial per informar que l'aficionat que va agredir dos seguidors, com ell, blanc-i-blaus al final del partit contra el Vila-real a l'RCDE Stadium no és soci de l'entitat blanc-i-blava després de ser identificat pels Mossos d'Esquadra.

El club blanc-i-blau ha comunicat que activarà totes les mesures necessàries perquè la persona agressora no pugui accedir a les instal·lacions esportives i es personarà com a acusació en el procediment judicial i oferirà assistència legal i representació a les víctimes de l'agressió per rescabalar el dany sofert.

L'Espanyol ja havia emès un comunicat en què lamentava els inicidents que hi va haver a l'RCDE Stadium entre aficionats del club blanc-i-blau durant el partit contra el Vila-real. D'acord amb testimonis, una persona va ser agredida per mostrar una estelada en un moment del partit, i va haver de ser hospitalitzada posteriorment. Tant els Mossos d'Esquadra com la seguretat privada contractada pel club van haver d'intervenir per impedir que els incidents anessin a més.

La versió de l'aficionat agredit

Un dels dos seguidors de l'Espanyol que va ser agredir per un altre aficionat blanc-i-blau per mostrar una estelada ha explicat la seva versió dels fets.

"Quan em va veure amb l'estelada, ell va venir a increpar-nos fins al nostre seient. Ens va amenaçar, insultar i fins i tot escopir i nosaltres vam aguantar perquè no volíem caure en la seva provocació. El meu avi es va posar al mig per separar-nos i es va emportar un cop de puny i jo vaig saltar a defensar-lo. Ens van separar i, un cop vaig ser a dalt, ell m'esperava, em va tornar a amenaçar i és quan em va obrir la cella. En cap moment ens hem avergonyit de ser pericos. El que és una pena és que haguem de donar aquesta imatge als altres per culpa d'aquesta minoria que tant es fa notar al nostre estadi."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut