Espanyol

L'Espanyol, obligat a guanyar el Llevant per aspirar a Europa

Guanyar a domicili és un dels reptes del quadre blanc-i-blau

Actualitzat

L'RCD Espanyol arriba a València, per jugar contra el Llevant, disposat a allargar el seu somni europeu, ja que encadena dues victòries consecutives i un altre triomf podria situar els blanc-i-blaus en condicions de lluitar pel setè lloc de la classificació.

El vestidor de l'equip català ha recuperat les bones sensacions de principi del curs amb un futbol protagonista, ofensiu i de possessió. A més, l'escaire de Rubi exhibeix les seves virtuts a dalt al costat d'una notable solidesa defensiva, fruit, en part, del bon moment de la parella de centrals Naldo-Hermoso.

Guanyar a domicili és un dels reptes del quadre blanc-i-blau. Els pupils de Joan Francesc Ferrer "Rubi" només ho han aconseguit dues vegades (Osca i Girona), però estan convençuts que poden assaltar el Ciutat de València. De tota manera, els jugadors són conscients de les urgències de l'amfitrió i no es confien.

L'entrenador recupera en la convocatòria el migcampista paraguaià Hernán Pérez. És baixa el lateral dret veneçolà Roberto Rosales, amb una lesió en la musculatura isquiotibial de la cama dreta, mentre que segueix fora dels plans del tècnic el lateral esquerre Dídac Vilà.

El balanç entre tots dos conjunts a la Lliga és clarament favorable al Llevant. En les seves deu últimes visites, l'Espanyol només ha sumat una victòria i quatre empats.

El Llevant rep aquest diumenge l'RCD Espanyol en un duel crucial per a la permanència per als locals, que passen la seva pitjor ratxa de la temporada i que s'enfronten a un equip que esgota les seves opcions d'assolir la zona europea de la classificació després de guanyar dos partits seguits.

Anar al contingut