Baptistao ha hagut de ser atès per un cop al genoll
Espanyol

L'Espanyol s'entrena a Alemanya sense Gerard Moreno ni Hernán Pérez

En aquesta primera sessió en terres alemanyes, Leo Baptistao ha donat l'ensurt després de rebre un cop al genoll, però ha pogut completar l'entrenament

Actualitzat

L'Espanyol ha marxat cap a Alemanya per fer una minigira de pretemporada que inclou dos partits amistosos. Aquest dilluns per la tarda, Quique Sánchez Flores ha dirigit una sessió a la petita localitat de Herzlaken amb molta participació de pilota, però sense Gerard Moreno ni Hernán Pérez, que han fet treball a banda del grup.

En aquesta primera sessió en terres alemanyes, Leo Baptistao ha donat l'ensurt després de rebre un cop al genoll, però ha pogut completar l'entrenament. El tècnic blanc-i-blau s'ha emportat a tota la plantilla, inclosos els lesionats, a més dels jugadors del filial Adrián López, Edu Frías, Pibe, Pol Lozano, Pipa, Manel Royo, Àlex López, Lluís López i Javi Puado. 

En aquesta estada en terres alemanyes, els blanc-i-blaus s'enfrontaran al Twente, dimecres, en partit amistós (a les 18.55, en directe per Esport3), i a l'Hamburg, diumenge (a les 14.55, en directe per Esport3).

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut