L'Espanyol vol col·leccionar un nou triomf contra el Llevant (EFE)
Espanyol

L'Espanyol intentarà sumar tres punts més contra el Llevant a l'RCDE Stadium

L'Espanyol només ha perdut una vegada a casa contra el Llevant en tota la seva història. Rubi vol sortir d'aquesta jornada "amb set punts" i considera que és una oportunitat que no han de deixar escapar

Actualitzat

Abans de la parada de la Lliga, l'Espanyol intentarà contra el Llevant, en una posició semblant en la classificació (tots dos sumen quatre punts), rescabalar-se de la derrota contra l'Alabès a Vitòria, on va perdre malgrat mostrar una bona imatge, sense renunciar al seu futbol ofensiu.

Aquesta setmana sense competició ha servit al quadre blanc-i-blau per corregir errors amb vista al següent compromís. El vestidor té ganes de tornar al camí del triomf al seu estadi, on ja va brillar contra el València en l'únic partit com a local que ha disputat fins ara.

El tècnic, Joan Francesc Ferrer, "Rubi", no podrà comptar amb el central costa-riqueny Óscar Duarte. El defensa va tornar de la concentració de la seva selecció amb un esquinç en un genoll i fins dilluns s'exercitarà de manera diferenciada. El també central David López és dubte, encara que les sensacions són positives.

Els catalans assumeixen que el Llevant no serà un rival senzill. El conjunt granota està molt treballat des de la temporada anterior i té futbolistes ofensius que s'ha de tenir en compte. Durant la setmana, l'entrenador blanc-i-blau ha preparat el duel amb detall per intentar assegurar els tres punts: anirà de cara a la victòria.

A nivell estadístic, aquesta jornada es presenta favorable per a l'amfitrió. En les últimes deu visites del Llevant al feu periquito, l'Espanyol únicament ha perdut en una ocasió, la temporada 2011-12. De tota manera, els dos últims duels al RCDE Stadium han acabat en empat.

D'altra banda, serà un partit especial tant per a Rubi com per a Sergio García. El Llevant va ser el primer equip que va dirigir l'actual entrenador de l'Espanyol a Primera Divisió i també el primer en què va militar el davanter barceloní en la màxima categoria.

Per la seva banda, el Llevant arriba a la cita en una situació idèntica al seu rival en la classificació i amb les bones sensacions mostrades en aquesta arrencada de temporada, en la qual busca la seva segona victòria a domicili després de la que va aconseguir en l'estrena del torneig a Sevilla, contra el Betis.

El tècnic del Llevant, Paco López, presentarà la novetat del montenegrí Nikola Vukcevic, que s'estrena en una llista de convocats, i ha pogut comptar finalment amb el defensa central Sergio Postigo, recuperat d'una lesió muscular. No obstant això, l'entrenador valencià té la baixa per sanció de Coke Andújar i va prescindir per decisió tècnica de Cheick Doukouré, Moses Simon, Pepelu García, Erick Cabaco i Raphael Dwamena.

Anar al contingut