L'Espanyol femení, en una imatge d'arxiu (@RCDEfemeni)

L'Espanyol femení perd en l'amistós contra l'Inter de Milà (3-2)

Les italianes s'han posat amb un 3-0 quan encara no havia acabat la primera part. Yiyi i Ayaka, dos dels reforços d'aquest estiu, han estat les autores dels gols de les blanc-i-blaves

L'Espanyol femení ha perdut contra l'Inter de Milà en el partit amistós que han disputat aquest diumenge al matí per 3 a 2. Les de Salvador Jaspe han sortit a la gespa molt endollades, però han topat amb una davantera italiana amb molta set de gol.

La primera diana no s'ha fet esperar i en el minut 8 Stefania ja ha fet l'1-0. Marinelli i Van Krekhoven s'han encarregat de fer pujar el 3-0 ben aviat, però el conjunt blanc-i-blau ha pogut escurçar les distàncies abans del descans gràcies a una combinació entre Baudet, Torrodà i Yiyi, que ha estat l'autora del primer gol de l'Espanyol (3-1).

A la segona part, les blanc-i-blaves han pogut fer el segon gràcies a la japonesa Ayaka. El 3-2 ha esperonat les catalanes per buscar l'empat, però, tot i els intents, el marcador s'ha mantingut fins al final del partit.