Lliga femenina

L'Espanyol ha estat a punt de sorprendre el Madrid CFF, però ha acabat cedint un empat (3-3)

Les blanc-i-blaves anaven guanyant 3-0, però en el segon temps han vist com els empataven el partit

Tot i que ja fa dies que es va consumar el descens de l'Espanyol, l'equip blanc-i-blau continua lluitant per acabar la temporada de la manera més digna possible.

Avui ha estat a punt de sorprendre un dels millors equips de la categoria, el Madrid Club de Futbol Femení. Dos gols de Marianela Szymanowski i un altre de Lombi han situat el tres a zero al marcdor en el minut 18. Però les madrilenyes han reaccionat en la represa, i en només set minuts han igualat el matx. Laura Domínguez amb un gol i Geyse Ferreira, amb dos, han acabat empatant el matx.