L'Espanyol perd contra el Rayo Vallecano a Marbella (@RCDEspanyol)
Espanyol

L'Espanyol cau contra el Rayo en el segon partit de pretemporada (0-2)

L'efectivitat dels madrilenys els ha servit per emportar-se un partit en què Raúl de Tomás ha fallat un penal amb empat a zero al marcador

Segon partit de pretemporada de l'Espanyol i segona derrota per als homes de Vicente Moreno, aquesta davant del Rayo Vallecano, en partit jugat a Marbella, on els blancs-i-blaus fan la primera fase de la pretemporada. Després d'una primera meitat sense gols, l'Espanyol es podia haver avançat en el marcador en el minut 50 en un penal comès sobre Nico Melamed. La pena màxima l'ha xutat el golejador Raúl de Tomás, però Luca Zidane ha encertat la direcció del llançament i l'ha parat.

Només havien passat sis minuts quan el Rayo, en una ràpida jugada de contraatac, l'ha definit Álvaro García per establir l'1 a 0 favorable als madrilenys. Un gol que ha deixat tocat els blanc-i-blaus. Raúl de Tomás ha tingut alguna oportunitat per empatar, la més clara ha estat un xut en el minut 78 que ha sortit fregant el pal. I quan l'Espanyol buscava l'empat, en el minut 88 ha arribat el 2 a 0 per al Rayo, un gol obra del jugador francès d'origen marroquí Yacine Qasmi, que havia entrat a la segona meitat.